Zeno Peste așteptările mele în ce privește profesionalismul

Cu un an în urmă eram în prag de depresie, stare din care am crezut că nu pot să ies niciodată. Era o stare gravă de suferință din cauza unei persoane dragi cu care mi-a prezentat-o viața. Am ajuns la un moment în care am zis că nu există nicio scăpare, nicio altă speranță, niciun ajutor. După câteva ședințe avute cu d-na psiholog am realizat că nu este totul pierdut. Cu ajutorul dânsei care cum îmi spunea, este doar GPS-ul care îmi arată drumul mai bun iar decizia îmi aparține, am reușit să trec cu brio peste acea suferință profundă de care eram afectat. Recomand tuturor pe d-na psiholog deoarece este o persoană în care poți avea încredere, o persoană care te poate ajuta ca să poți depăși orice situație! Serviciile sunt de înaltă calitate și profesionalism! Mulțumesc mult pentru ajutor!!!!

Andreea Anxietate

Experiența orelor petrecute în cabinetul Anei m-a ajutat să depășesc anumite temeri cu care mă confruntam de mult timp, să le pot privi și analiza în mod obiectiv. Am putut să discut liber despre orice problemă, să descopăr de unde provine și cum o pot rezolva. În urma acestor ședințe am redobândit acel echilibru emoțional care îl pierdusem demult și am învățat să abordez obiectiv situațiile dificile din viață. O recomand pe Ana cu încredere pentru oricine se confruntă cu astfel de probleme și țin să îi mulțumesc pe această cale!

Anca Simt că trăiesc din nou!!!!

Am apelat la Ana într-un moment foarte greu din viață, poate cel mai greu moment de până acum. Datorită seriozității și răbdării ei am învățat să iubesc din nou viața. Nu știu cum aș putea să-i mulțumesc pentru ce a făcut pentru mine. Am simțit că am lângă mine cineva care chiar îmi vrea binele. M-a ajutat să-mi găsesc liniștea și pacea. O recomand din tot sufletul, pentru că este un OM EXTRAORDINAR!!! Datorită ei simt că trăiesc din nou!!! Mulțumesc Ana pentru tot ce ai făcut pentru mine!!!

Maria Recomand un profesionist

Mii de mulțumiri, Ana, pentru sprijinul, deschiderea și ajutorul oferit! Cu toții avem nevoie uneori de un mic imbold pentru a merge înainte și de cineva care să aibă răbdarea de a ne asculta și de a ne ajuta să ne regăsim echilibrul interior. Recomand tuturor un caracter minunat și un om cu vocație și aplecare pentru ceea ce face!

Oana T. Din fericire, acum pot spune „Mulțumesc!” cu tot dragul

După ce am realizat că am nevoie de ajutor, am ajuns la Ana întâmplător, am întrebat în toate părțile de un psiholog și evident că lumea se uita ciudat la mine, ca apoi să ajungă să recunoască cu jumătate de gura că și ei mai apelează la ajutor specializat din când în când. A fost prima mea experiență de felul ăsta și nu regret nici două secunde decizia pe care am luat-o. Am ajuns la Ana într-un moment critic, evident, că nimeni nu cred că merge la psiholog de fericit ce e. Toate relele din lume erau pe capul meu, aveam o părere extrem de proastă despre mine, vedeam doar partea negativă în absolut orice și îmi consumam astfel și ultimul picur de energie pozitivă ce mai zăcea în mine. Fără să îmi dea nici măcar un sfat (nu mi-a spus niciodată fă așa sau invers) sau să-mi spună că fac bine sau că fac rău, Ana a știut cum să scoată la suprafață ceva ce eu îngropasem de mult în mine. A știut să exploateze tot ce era mai bun acolo în așa fel încât am simțit că schimbarea a venit din mine. Pot spune cu inima împăcată că Ana a fost cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat de multă vreme încoace. Cu drag o recomand oricui are nevoie de o schimbare pozitivă.

Bianca Mulțumesc

Ana e acea „prietenă" de meserie de care fiecare dintre noi avem nevoie într-un moment al vieții noastre. Nu e doar psiholog...e un prieten care are acele cunoștințe de specialitate cu ajutorul cărora poți depăși o împrejurare dificilă căreia simți că singur nu-i faci față. Așa am văzut-o de la prima întâlnire și am hotărât să am încredere în ea, să îmi deschid sufletul și să cer ajutor. Acum, când mă uit înapoi, țin să-i mulțumesc pentru că a avut răbdare cu mine și pentru că mi-a amintit cine sunt!

Cristi Schimbarea e în mintea noastră, trebuie doar un mic ajutor

Era prima dată când apelam la un psiholog, cu foarte puțină încredere că ar putea schimba ceva din stările pe care le aveam. Eram într-un fel de criză la jumătatea vieții. Mă simțeam singur, trist, lipsit de încredere în forțele proprii, neputincios, nu reușeam să socializez și să mă exteriorizez. Aveam impresia că toată lumea mă evita. Mă raportam permanent la calitățile altora scoțând-mi permanent în evidență defectele. Ana m-a ajutat să-mi descopăr calitățile și pofta de viață, mă simt foarte bine chiar daca nu am reușit să schimb tot ce mi-am dorit. Sunt optimist, o stare de spirit nouă pentru mine iar cu atitudinea pe care o am acum am speranța că voi reuși mai departe. Daca m-aș fi ținut și de temele pe care ea mi le-a dat ar fi fost perfect. Acum mă simt bine, îmi lipsesc doar conversațiile care au devenit o obișnuință plăcută și nu o să ezit niciodată atunci când mă simt rău să o caut pentru o discuție. Mulțumesc Ana și mult succes în continuare!

Alina Panică

Am apelat la Ana după ce mi-am luat permisul de conducere deoarece am intrat în panica după un incident minor cu mașina. Sincer am crezut că nu voi mai avea curajul să mă urc la volan însă Ana m-a ajutat să-mi depășesc teama și să-mi dau seama că totul era doar în mintea mea. Acum conduc cu toate că sunt însărcinată în luna a 5-a. Iți mulțumesc Ana!

Tudor Evoluează

Depinde de fiecare din noi să ne cunoaștem, să ne înțelegem, să fim responsabili de noi înșine. Ana este acea umbra care facilitează toate acestea. Restul o facem noi. Astfel evoluăm, noi cu noi înșine.

Zsolt S Conflicte

Am apelat la Ana din cauza unui conflict care l-am avut la birou cu o colegă. Pentru că din cauza asta am simțit disconfort, respectiv o limitare de a evolua profesional. Încă de la prima întâlnire m-am înțeles foarte bine cu Ana, și m-a ajutat să tratez situațiile de genul. Astfel după terminarea consultațiilor nu mai am probleme cu persoana respectivă, și am învățat cum să mă comport, cum să vorbesc cu persoanele care îmi stau în drum. Mulțumesc foarte mult Ana!

Mihaela Anxietate

Zile la rând m-am întrebat dacă are rost să merg la un psihoterapeut, întrebarea, de fapt întrebările erau: „Și cu ce mă poate ajuta, ce poate să facă pentru mine?" Am avut curajul, puterea, inspirația ca să-mi fac programare la Ana Moldovan, psiholog și psihoterapeut și bine am făcut! Ana este o persoană specială, experimentată, dedicată profesiei sale, într-o continuă formare profesională, implicată 150% în ceea ce face cu aptitudini excepționale în domeniul în care profesează. Am intrat în cabinet cu gânduri care mă măcinau continuu dar cu ajutorul Anei am reușit să îmi regăsesc echilibrul psihic, emoțional, să reînvăț să văd partea plină a paharului, să regăsesc partea frumoasă a vieții și să gestionez părțile ei neplăcute cu mult mai multa ușurință și fără să mă afecteze într-un mod disproporționat. Iți mulțumesc Ana!

Alex -

E greu să ai o dependență serioasă și pare aproape imposibil să treci peste ea. Cu tot scepticismul, am acceptat să apelez la ajutor și a contat foarte mult. Astăzi sunt o persoană schimbată și consider că cel puțin 80% din merit se datorează Anei. Restul de 20% reprezintă voință fiecăruia. Mulțumesc!

Ioana A. Schimbare

O recomand cu căldură pe Ana Moldovan, un psiholog excepțional alături de care am reușit să-mi depășesc stările depresive.

Teodor Anxietate

Înainte de a veni la psiholog, am fost pierdut și eram copleșit de anxietatea de care sufeream deși nu știam că se numește astfel. În ultimele doua luni am învățat multe despre mine și despre viața pe care vreau să o trăiesc. Am învățat să fiu atent la gândurile și sentimentele mele și la modul în care acestea îmi influențează anxietatea. Am învățat că în viață avem parte și de sentimente negative, facem și greșeli dar avem puterea de a menține echilibrul. Mulțumesc și mult succes Ana!

Andreea Mulțumesc!

Eram în întuneric, mă afundam din ce în ce mai mult în nisipurile mișcătoare ale depresiei și atunci mi-am dat seama că am nevoie de ajutorul unui specialist. Mă bucur din tot sufletul că am apelat la tine, Ana! În persoana ta am găsit nu numai un bun psiholog ci și o bună prietenă. Iți mulțumesc și iți doresc mult succes în continuare!

Georgiana Anxietate

Încă de la primul apel făcut am aflat că gândurile și neliniștea mea nu merită amânare. A fost primul semn că pot avea încredere în tine, Ana și iți mulțumesc din suflet! A urmat o perioadă de aproape 3 luni în care m-am luptat cu mine, dar cu ajutorul tău am reușit să văd din nou soarele, să mă pot bucura de viață și în cele din urma să le pot face fericite pe persoanele dragi din jurul meu! Am găsit în tine prietenul de încredere, persoana în fața căreia am putut să-i spun și cele mai ascunse gânduri...mi-am dat seama că perioada din zi în care veneam la cabinet era ca un medicament, care pe măsură ce-l serveam mă făcea să mă simt din ce în ce mai bine, să mă liniștească psihic ! O mie de mulțumiri pentru un profesionist adevărat!

LILI Regăsire

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, fără să realizăm sau să conștientizăm acest lucru pe parcurs, adunăm în mintea noastră o mulțime de temeri și angoase iar autocontrolul ne ajuta tot mai puțin să le depășim. Dacă toate acestea ajung să ne marcheze viața și relațiile cu cei din jur e nevoie de un specialist .Ana Moldovan a fost pentru mine calea cea mai bună pentru a-mi regăsi starea de echilibru și liniște de care aveam atât de multă nevoie. Mulțumesc Ana.

Ramona Depresie

Uitasem ce este fericirea...dar cu ajutorul psihoterapiei m-am întors pe drumul cel bun și am regăsit fericirea. Depresia poate pune stăpânire pe viața noastră fără să ne dăm seama...trecuse mai bine de un an în care eu refuzam micile bucurii ale vieții. Am încercat să mă tratez cu medicamente dar în momentul în care renunțam la ele reveneam la starea depresivă. Nu am fost un „caz'' ușor sunt convinsă de acest aspect și vreau să-i mulțumesc doamnei psiholog ... sau mai bine zis Anei ... pentru tot. Voi fi mereu recunoscătoare pentru ajutorul primit.

Mihaela D. Mulțumesc!

Când întâlnești un asemenea om în fața căruia poți să-ți deschizi sufletul poți fi sigur că vor apărea și rezultatele. Iți mulțumesc pentru ajutor.

Dana Apelați la un psiholog!

În viață, oricât de normală ar fi, nu poți evita impactul cu câte un „aisberg”, mai mare sau mai mic, care îți marchează existența. Am considerat că sunt foarte puternică, că experiența de viață și rugăciunea mă vor ajuta să depășesc situația. Nu a fost așa. Ce să fac?? Am apelat la psiholog. Când am pășit în cabinet și am văzut-o pe Ana, primul gând a fost: „Ce caut eu aici? Cum mă poate ajuta cineva care are vârsta copiilor mei?” M-am înșelat. Am găsit un specialist deosebit. Prin tehnicile folosite în puținele ședințe de terapie m-a călăuzit să găsesc singură soluția, să văd iar că soarele răsare. Draga Ana, experiența de viață și rugăciunea mea își pleacă capul și se închină în fața profesionalismului tău. Îți mulțumesc!

Mirela Mădălina Psiholog de încredere

În acest cabinet găsești expertul care te ajută să depășești perioada de neliniște, încordare, de destabilizare sau lipsa încrederii în sine! Promovarea atitudinilor active ale persoanei aflate în dificultate emoțională cu ajutorul tehnicilor pe care le deține expertul determină ipoteze de lucru eficiente și atingerea mulțumirii personale de către cel ce așteaptă aceasta. Pentru profesionalismul pe care îl cunosc Ana la tine, pentru numărul de oameni care-mi vorbesc de tine azi cu zâmbetul pe față, pentru toți....pe care sunt în curs de a-i vedea zâmbind, gânduri bune și succes!

Dan Profesionalism

Depresia de care sufeream îmi făcea viața un calvar. Nu mai aveam prieteni, familie, eram doar eu și gândurile mele. Au urmat ședințele de terapie alături de Ana și am început să simt iarăși bucuria vieții. Iți mulțumesc pentru ajutor și o să te recomand tuturor cu încredere.

Mihai Depresie

Îmi aduc aminte de prima zi în care am pășit în cabinetul tău. Nimic nu avea sens, nu vedeam nici o soluție pentru situația în care mă aflam. Totul s-a schimbat și pentru asta țin să-ți mulțumesc. Mult succes în continuare!

Georgiana Mulțumiri

Dragă Ana, Iți mulțumesc că în ultimele 2 luni ai fost prietena și terapeutul meu. Prin interesul arătat față de mine m-ai făcut să discut sincer cu tine și să descopăr problemele cu care mă confruntam. Iți mulțumesc pentru toate întrebările pe care mi le-ai pus ... cu toate că unele nu erau pe placul meu.

Maria și Gabi Cuplu

După doar câteva ședințe de terapie viața noastră de cuplu s-a schimbat radical. Vreau să-i mulțumesc pe această cale doamnei psiholog.