Psiholog Ana Moldovan Cluj

Psiholog Ana Moldovan

Împreună vom găsi soluții pentru problemele tale!

  • • Psiholog clinician

  • • Psihoterapii cognitive și comportamentale

  • • Formator și Specialist HR

Pe scurt, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie și Masterul de Consiliere Genetică la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Am obținut atestare din partea Colegiului Psihologilor din România pentru următoarele specializări: psiholog clinician, psihoterapii cognitive și comportamentale. Sunt Formator si Specialist Resurse Umane acreditat de CNFPA.

Cabinetul individual de Psihologie Ana Moldovan vă așteaptă într-o atmosferă caldă, liniștită, prietenoasă unde vă puteți exprima fără constrângeri problemele personale, suferințele emoționale, dificultățile cu care vă confruntați zi de zi acasă, în relațiile cu cei dragi, la școală sau la serviciu. Aici puteți primi sprijinul și ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă cunoaște mai bine, pentru a vă îmbunătăți performanțele, relațiile sociale, relația de cuplu și de familie, dar și pentru a putea depăși și rezolva dificultățile din viață.

Primul contact sau prima întâlnire/ședință o vom avea în birou, unde vom discuta in general despre motivul sau motivele pentru care ați venit. Ulterior vom stabili împreună pașii pe care îi vom urma pentru a atinge obiectivele și scopurile pe care le aveți, iar ședințele vor avea loc în spațiul special amenajat pentru consiliere psihologică și psihoterapie (pentru adulți și adolescenți). Copiii vor găsi un loc vesel special pentru ei, plin de jocuri, jucării, cărți de colorat și cărți de povești.

+40748572834

Sună-mă sau trimite-mi un mesaj

Psiholog Cluj Ana Moldovan

Mă găsești și pe Facebook

psihologanamoldovan@gmail.com

Aștept e-mailul tău!